عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 23 اسفند 1399
بازدید : 136
نویسنده : مدیر سایت

روش‌های تهیه مواد معطر

قبل از اینکه عطر از ترکیب مواد معطر بدست بیاید، مواد معطر اولیه مورد استفاده در عطرهای مختلف باید تهیه گردند. مواد معطر مصنوعی از طریق واکنش‌های موجود در شیمی آلی تولید شده، تخلیص می‌گردند. مواد معطر موجود در منابع طبیعی با استفاده از روش‌های استخراج مختلف از مواد خام استخراج می‌شوند. نتیجه این استخراج بسته به میزان موم در مواد استخراج شده اسانس، ابسولوت(absolute)، کُنکریت(concrete) یا کره نامیده می‌شوند. همه این روش‌ها، تا اندازه‌ای، بوی ترکیبات معطر بدست آمده از مواد اولیه را تغییر می‌دهند. این مشکل بعلت استفاده از گرما، حلال‌های قوی یا تأثیر اکسیژن در روند استخراج می‌باشد که ترکیبات معطر را از حالت طبیعی خارج کرده به‌طوری‌که خصوصیات بویایی آن را تغییر داده یا کاملاً بی‌بو می‌سازد.
روش‌های استخراج مایع-مایع (استخراج با حلال)

نمایش طرح کلی دستگاه‌ها در استخراج با سیال فوق بحرانی

مهمترین و متداول‌ترین روش اقتصادی استخراج ترکیبات معطر در عطرسازی نوین می‌باشد. در این روش مواد خام در حلالهایی که می‌توانند ترکیبات معطر مورد نظر را در خود حل کنند غوطه ور می‌گردند. عمل خیساندن در این روش از چند ساعت تا چند ماه می‌تواند طول بکشد. اغلب ترکیبات معطر مواد چوبی، فیبری و حیوانی از این روش استخراج می‌شوند. مواد معطری که بعلت فراریت زیاد از طریق تقطیر نمی‌توانند استخراج گردند و همچنین آن‌هایی که دما، ترکیبات و ماهیت آن‌ها را عوض می‌کند، از این روش استخراج می‌شوند. حلال‌هایی که معمولاً در روش خیساندن/استخراج با حلال استفاده می‌گردند شامل هگزان و دی متیل اتر می‌شوند. محصول این روش بنام کنکریت (concrete) معروف است.

استخراج با سیال فوق بحرانی: یک روش نسبتاً جدید برای استخراج ترکیبات معطر از مواد خام که در آن از دی‌اکسید کربن فوق بحرانی استفاده می‌شود. با توجه به دمای پایین پروسه و همچنین غیرفعال بودن دی‌اکسید کربن، ترکیبات معطر استخراج شده بویی بسیار نزدیک به مواد خام اولیه دارند.
استخراج با اتانول: نوعی از استخراج با محلول که ترکیبات معطر را مستقیماً از مواد خام خشک بدست می‌آورد، علاوه بر آن مقداری ترکیبات روغنی ناخالص در نتیجه این فرایند باقی می‌ماند. این روش برای استخراج مواد معطر از گیاهان تازه استفاده نمی‌شود، چرا که مقدار زیادی آب باقی می‌ماند که ترکیبات معطر آن دوباره بایستی توسط حلال استخراج شود.

تقطیر

دستگاه تقطیر قدیمی شرکت Fragonard

یک روش معمول در تهیه ترکیبات معطر از گیاهانی نظیر بهار نارنج و گل رز می‌باشد. در این روش، مواد خام حرارت داده شده و مواد معطر از طریق میعان بخار به وجود آمده بدست می‌آیند.

تقطیر با بخار آب: بخار آبی که از جوشاندن آب ایجاد می‌شود از مواد خام عبور داده شده و مواد معطر فرار را جدا می‌کند. میعانات بدست آمده از تقطیر در بالن فلورنس جمع‌آوری می‌گردد. اینکار باعث می‌شود تا آب به آسانی از روغن‌های معطر جدا شود. آب بدست آمده از میعان که مقداری مواد معطر در خود دارد به هیدروسُل معروف بوده و گاهی فروخته می‌شود. این روش استخراج برای منابع گیاهی تازه مانند گل، برگ و ساقه‌ها بسیار مرسوم می‌باشد.
تقطیر خشک/تقطیر تخریبی: در این روش مواد خام به‌طور مستقیم و بدون حلال نگهدارنده‌ای مانند آب در ظرف تقطیر حرارت داده می‌شوند. ترکیبات معطری که با حرارت زیاد بدست آمده‌اند اغلب تحت تأثیر فرایند گرماکافت بدون آب قرار گرفته و ترکیبات معطر دیگری را به وجود می‌آورند. این روش برای استخراج ترکیبات معطر از کهربا و رایحه‌های چوبی که در آن‌ها حالت سوختگی مد نظر باشد بکار گرفته می‌شود.
تقطیر جزء به جزء: با استفاده از برج تقطیر اجزاء مختلف تقطیر شده از یک ماده به‌طور انتخابی می‌توانند جدا گشته تا بوی محصول نهایی را بهبود ببخشند. اگر چه این روش بسیار گران تمام می‌شود، اما گاهی برای حذف بوهای نامطبوع از مواد، بکارگرفته می‌شود تا عطر ساز را در کنترل فرایند ترکیب عطرها کمک کند.

پرس سرد

برای تهیه روغن در این روش مواد خام تحت فشار و پرس قرار می‌گیرند. از میان تمام مواد خام موجود، این روش فقط برای استخراج روغن‌های معطر پوست میوه مرکبات استفاده می‌شود، چراکه روغن موجود در آن به اندازه‌ای زیاد است که استفاده از آن را به‌طور اقتصادی ممکن می‌کند.
استخراج بوسیله روغن‌های جاذب

در این روش مواد معطر جذب یک چربی یا موم جامد شده و بعد به وسیلهٔ اتانول روغن‌های مطر از آن‌ها جدا می‌گردند. این روش وقتی بکار می‌رود که بعلت تغییر ماهیت روغن‌های معطر، بعلت وجود حرارت بالا، از روش تقطیر نتوان استفاده کرد. این روش امروزه بعلت هزینه‌های گزاف آن و وجود روش‌های مؤثرتر دیگر، به‌طور معمول استفاده نمی‌شود.

منبع: ویکی پدیا



:: برچسب‌ها: عطر , ادکلن ,
تاریخ : شنبه 23 اسفند 1399
بازدید : 163
نویسنده : مدیر سایت

نکاتی که قبل از خرید عطر و ادکلن باید آنها را بدانید:

منابع ترکیبات معطرگیاهی

زمان زیادی است که گیاهان به عنوان منابع اسانس و ترکیبات معطر استفاده می‌شوند. این مواد معطر معمولاً به عنوان یک فرایند ثانویه در گیاهان جهت محافظت آن‌ها در برابر گیاهخواران، امراض و جذب حشرات گرده افشان تولید می‌شود. گیاهان بزرگترین منبع در تأمین مواد معطر در صنعت عطرسازی می‌باشند. منابع این ترکیبات از قسمت‌های مختلف گیاه می‌تواند باشد. یک گیاه بیش از یک ماده معطر می‌تواند داشته باشد، برای مثال دانه گشنیز نسبت به ساقه و برگ آن بوی کاملاً متفاوتی دارد. برگ‌های نارنج، شکوفه‌های آن، و پوست میوه اش به ترتیب منابعی برای پتیتگرین (petitgrain)، اسانس بهار نارنج(neroli)، و روغن نارنج (orange oils) می‌باشند.

قسمت‌های مختلف نارنج

پوست درخت: پوسته‌هایی که به‌طور معمول استفاده می‌شوند شامل دارچین و درخت گنه گنه عطری می‌باشند. روغن معطر پوسته ریشه گیاه ساسافراس (Sassafras) به منظور استفاده از ماده اصلی آن سافرول (safrole) که برای ساخت مواد معطر مصنوعی دیگر استفاده می‌شود، به‌طور مستقیم یا خالص شده‌استفاده می‌شود.
گل و شکوفه: بدون شک یکی از بزرگ‌ترین منابع عطرسازی می‌باشد، که شامل گل‌های واریته‌های مختلفی از رز و یاس، گل مریم، نرگس، شمعدانی عطری، اُسمانتوس(osmanthus)، پلومریا، میموزا (mimosa)، پیچ امین الدوله، گل یخ، کاسی (Cassie) از درخت آکاسیا فارنسیانا (Acacia farnesiana) و امبرِت (ambrette)به همراه شکوفه‌های مرکبات و درخت یلانگ-یلانگ (ylang-ylang) می‌شود. غنچه‌های بازنشده میخک صدپر نیز هر چند به عنوان گل در نظر گرفته نمی‌شوند اما استفاده می‌گردند. ارکیده‌ها به‌طور تجاری در عطرسازی استفاده نمی‌شوند به غیر از وانیل که به عنوان یک ارکیده بعد از گرده افشانی و تشکیل کیسه بذر آن در عطرسازی استفاده می‌شود.
میوه‌ها: میوه‌های تازه‌ای مثل سیب، توت فرنگی و گیلاس بعد از استخراج متأسفانه بوی مورد انتظار را ندارند. اگر این بوها در عطری وجود داشته باشد ناشی از ترکیبات مصنوعی می‌باشد. میوه‌های لیتسه آ (litsea cubeba)، وانیل و اُرِس (juniper berry) از استثناها می‌باشند. بیشتر میوه‌هایی که به‌طور معمول استفاده می‌شوند مانند مرکباتی نظیر پرتقال، نارنج، لیمو ترش و لیمو شیرین، ترکیبات معطرشان از پوست آن‌ها استخراج می‌گردد. اگر چه پوست گریپ فروت هنوز برای مواد معطرش استفاده می‌شود، اما از آنجاییکه مواد طبیعی آن دارای ماده سولفور بوده و بوی بدی ایجاد می‌کنند، بیشتر ترکیبات معطر با بوی گریپ فروت در بازار به‌طور مصنوعی ساخته می‌شوند.
برگ و جوانه: برگ‌هایی که به‌طور معمول در صنعت عطر استفاده می‌شوند شامل برگ اسطوخودوس، نعناع هندی (Patchouli)، مریم گلی، بنفشه، رزماری و برگ‌های مرکبات می‌شود. گاهی اوقات برگ‌ها به علت اضافه کردن نُت‌های «سبز» به عطرها ارزش پیدا می‌کنند، برگ‌هایی مانند گوجه فرنگی و کاه از این جمله هستند.

ریشه، ریزوم و پیاز: قسمت‌های زیر زمینی گیاهانی که به‌طور معمول در صنعت عطرسازی استفاده می‌شوند شامل ریزوم‌های زنبق، ریشه‌های خس خس (vetiver، در هند به آن خوس گفته می‌شود) و ریزوم‌های مختلف از خانواده زنجبیل می‌باشند.
بذر: بذر هویج، لوبیای تونکا (Tonka bean)، گشنیز، زیره، لوبیای کاکائو، جوز هندی، هل سبز و انیسون از منابع معمول در عطرسازی می‌باشند.
    چوب درختان: استفاده از روغن و عصاره چوب بعضی از درختان، از آنجاییکه تأمین‌کننده نُت پایه در صنعت عطرسازی می‌باشند، غیرقابل چشم پوشی هستند. درختانی که چوبشان در این صنعت استفاده می‌شوند شامل عود هندی (agarwood)، صندل (sandalwood)، رُزوود (rosewood)، توس یا غان، سرو، اُرِس و کاج می‌باشند.

مر مکی یکی از انواع رزین مورد استفاده در ساخت عطرها می‌باشد.
رزین (صمغ): صمغ‌ها از دیرباز در صنعت عطر و عودسازی با ارزش بوده‌اند. رزین‌های معطر و ضدعفونی‌کننده و عطرهای شامل رزین‌ها در بسیاری از فرهنگ‌ها به عنوان دارو در درمان بیماری‌های بیشماری بکار می‌رفته‌است. صمغ‌هایی که بیشتر در عطرسازی استفاده می‌شوند شامل رزین لابدانوم (Labdanum)، باریجه، بوته کندر، مرّ، بلسان پرویی (Peru Balsam)، صمغ بنزوئین (Benzoin resin)، بلسان (درخت گل حنا) می‌باشند. صمغ کاج و نراد منابع ترپن‌ها هستند، ماده‌ای که در تولید مصنوعی بسیاری از مواد معطر دیگر به کار می‌روند. کهربا و کوپال که در عطرسازی استفاده می‌شوند فسیل تراوشات صمغ‌های مخروطیان می‌باشند.

منابع جانوری

آهوی مشک سیبریایی

سیویت آفریقایی: همچنین به مشک سیویت معروف است، که از کیسه معطر این جانور به دست می‌آید.
هایر رِیسیوم: به سنگ آفریقایی معروف است، که از فضولات سنگ شدهٔ خرگوش کوهی صخره به دست می‌آید.
مشک آهو: در اصل از کیسه مشک آهوی آسیایی گرفته می‌شود، امروزه این نوع مشک با نوع مصنوعی آن که به مشک سفید معروف است جایگزین گردیده‌است.
کاستوریوم: از بدن سگ آبی آمریکای شمالی گرفته می‌شود.
عنبر سائل: تکه‌ای از ترکیبات چربی اکسید شده، که از بدن نهنگ عنبر گرفته می‌شود. از آنجایی که برداشت عنبر سائل از بدن نهنگ عنبر بدون هیچ گونه آسیبی به بدن جانور انجام می‌شود، از معدود عوامل معطر حیوانی است که دربارهٔ آن بحث‌های جانبی کمی وجود دارد.
شانه عسل: که از کندوی زنبور عسل بدست می‌آید. موم عسل و خود عسل هردو از طریق حلال‌ها می‌توانند استخراج شوند و ابسولوت (absolute) به وجود آورند. موم عسل در اتانول حل شده و اتانول تبخیر می‌شود تا ابسولوت موم عسل بدست آید.

دیگر منابع طبیعی

گلسنگ: گلسنگ‌های متعارف مورد استفاده شامل اوکمُس (oakmoss) و تریمُس (treemoss) می‌باشند.
جلبک دریایی: تقطیر شده آن‌ها گاهی به عنوان روغن اسانس در عطرسازی استفاده می‌شود. جلبک‌هایی از نوع Fucus vesiculosus که به‌طور عامه به آن bladder wrack گفته می‌شود بدین منظور استفاده می‌گردند. اسانس جلبک‌های به علت هزینه‌های زیاد تولید و قدرت بویایی کمترشان به ندرت استفاده می‌شوند، در عوض جانشینان مصنوعی آن‌ها بیشتر در بازار کاربرد دارند.

منابع مصنوعی

خیلی از عطرهای مدرن شامل مواد معطر مصنوعی می‌باشند. در فرایندهای مصنوعی رایحه‌هایی به وجود می‌آیند که در طبیعت یافت نمی‌شوند. برای مثال کالون (calone) که یک ترکیب مصنوعی می‌باشد، بوی اُزونی، تازه و براقی دارد و به‌طور گسترده‌ای در عطرهای جدید استفاده می‌شود. گاهی مواد مصنوعی جانشین مواد طبیعی ای می‌شوند که به سختی از طبیعت بدست می‌آیند. به‌طور مثال کومارین و لینالول دو ماده طبیعی هستند که بسیار ارزانتر از سنتز ترپن نیز بدست می‌آیند. بوی ارکیده (اسید سالیسیلیک) معمولاً به‌طور مستقیم از خود گیاه گرفته نمی‌شود بلکه به‌طور مصنوعی طوری ساخته می‌شود تا مطابق بوی ارکیده‌های مختلف باشد.

یکی از گروه‌هایی که به‌طور گسترده‌ای از روش‌های مصنوعی ساخته می‌شود مشک سفید می‌باشد. این مواد در همه اشکال عطرهای تجاری به عنوان پس زمینه خنثی در نت میانی بکار می‌رود. این مشک‌ها به مقدار زیادی در پودرهای رختشویی اضافه می‌گردند تا یک بوی تمیزی را تا زمان زیادی در لباس‌های شسته شده ایجاد کند.

بیشتر مواد معطر مصنوعی در دنیا توسط تعداد معدودی از شرکت‌ها تولید می‌شوند مانند:

  • آی اف اف ((International Flavors and Fragrances (IFF)
  • جیودان(Givaudan)
  • فیرمنیخ(Firmenich)
  • تاکاساگو(Takasago)
  • سیمرایز(Symrise)

هر یک از این شرکت‌ها سالانه تعدادی از روش‌های منحصر بفرد تولید خود را در ساخت مواد معطر مصنوعی ثبت اختراع می‌کنند.

منبع: ویکی پدیا



:: برچسب‌ها: عطر , ادکلن , خرید عطر , خرید ادکلن ,
تاریخ : شنبه 23 اسفند 1399
بازدید : 155
نویسنده : مدیر سایت

دسکوارد2 هی وود (قهوه ای)

DSQUARED² - He Wood

یک عطر مردانه لوکس، جذاب با قیمت کمی گران که منتخب بسیاری از آقایان است. این عطر کانادایی محصول 2007 برند دسکوارد2 است و طبع معتدل دارد. دسکوارد2 هی وود (قهوه ای) عطریست کاملا جنگلی و چوبی با رایحه ای بسیار ماندگار محصول سال 2007 که توسط Daphne Bugey ساخته و معرفی شد.

رایحه دسکوارد2 هی وود (قهوه ای) معتدل و چهارفصل است و رایحه بسیار ملایم و معتدل آن مناسب استفاده در فصل های بهار، تابستان، پاییز و زمستان است.
این عطر مردانه بی نظیر متعلق به شرکت Dsquared² است که همواره محصولاتی متفاوت و تک ارائه کرده است.

ترکیب رایحه چوبی دسکوارد2 هی وود (قهوه ای)

دسکوارد2 هی وود (قهوه ای) روایح متعددی دارد. در اولین لحظه اسپری عطر ترکیبات در نت اولیه عطر خودنمایی می کنند. ترکیب بنفشه و برگ بنفشه در اسانس اولیه عطر که بویی یکدست را بروز می کند. بعد در نت میانی عطر با روی کار آمدن بوی خس خس و سدر عطر از یکنواختی در می آید و به تنوع خوبی می رسد و این تنوع در لایه آخر بیشتر شده و با مشک و کهربا و درخت نراد آمیخته می شود.

طراحی زیبای بطری عطر دسکوارد2 هی وود (قهوه ای) مردانه

در رایحه این عطر هم مانند دیگر عطرهای این برند خط بوی عطر کاملاً واضح و مشخص است. نماد چوب در طراحی ظاهری بطری مربعی و گوشه دار که نشان دهنده رایحه چوبی معطر عطر است. شیشه عطر طراحی ساده و مردانه بسیار زیبایی دارد و بسیار شکیل و مناسب قرار دادن در کلکسیون عطرهای مردانه است. عطر را از فروشگاه اینترنتی ادکلن مردانه معتبر تهیه کنید.

پخش بو و ماندگاری دسکوارد2 هی وود (قهوه ای)

پخش بو و ماندگاری دسکوارد2 هی وود (قهوه ای) به اندازه قابل قبول قوی و ماندگار است. به صورتی که در هر جمعی که وارد شوید دیگر اجازه عرض اندام به دیگر عطرهای حضار در جمع نمی دهید و همه آنها نام عطر را از شما سوال خواهند کرد.

دسکوارد2 هی وود (قهوه ای) مناسب چه سنی است؟

این ادکلن مردانه اغلب مورد پسند مردان جذاب و جوان است. اما جذابیت رایحه عطر مردانه به حدی است که مردان میانسال هم به آن علاقمندند  و استفاده از آن را می پسندند. اما نوجوانان و پسران جوان هم بوی عطر با بسیار می پسندند و اغلب برای مصرف روزانه آن را تهیه می کنند.

دسکوارد2 هی وود (قهوه ای) برای استفاده روزانه است یا شبانه؟

بیشتر مردان ترجیح می دهند دسکوارد2 هی وود (قهوه ای) را در ساعات روز استفاده کنند. ساعاتی برای حضور در اجتماع و اماکن عمومی با محیط های کاری و ادارات یا دانشگاه ها و ... . احتمالاً کمتر کسی رایحه ساده و نسبتاً سبک عطر را برای استفاده ای غیر روزانه انتخاب کند.

دسکوارد2 برند کانادایی

Dsquared

برادران دوقلوی همسان دین و دان‌ کاتن دسکوارد2 را زیر مجموعه شرکت «یورو ایتالیا اس آر ال» ثبت کردند. این برند کانادایی از همان ابتدا در حوزه مد فعالیت می کرد. در رزومه این دو برادر ثبت شده است که قبل از ورود تمام وقت به دنیای مد و مشغول به کار شدن به عنوان مدیران نوآوری پورتز 1961، مدت کوتاهی را به تحصیل در دانشکده‌ی طراحی پارسونز مشغول بودند و در سال 1991 به نیت راه اندازی خط تولید عطر به ایتالیا رفتند. از ابتدا فعالیت خود را با تولید پوشاک آغاز کردند و سپس پس از کسب موفقیت مجموعه لباس‌های مردانه‌ی فعالیت خود را به تولید پوشاک زنانه گسترش دادند و اولین مجموعه‌ی لباس زنانه‌ی را در سال 2002 معرفی کردند.

سرانجام در سال 2002، قرارداد مجوزی را به امضا رساندند محصولات تولیدی برندشان را به کفش، لوازم جانبی و عطر گسترش دادند.

اولین عطر اصل برند دسکوارد2،  با نام هی وود در سال 2007 ارائه شد و عطر متناظر زنانه‌ی شی وود در سال 2008 ارائه شد.



:: برچسب‌ها: عطرمردانه , ادکلن مردانه , عطر چوبی معطر , عطر معتدل , عطر چهارفصل ,
تاریخ : دو شنبه 4 اسفند 1399
بازدید : 155
نویسنده : مدیر سایت

معرفی کارون پوران هوم (پورانوم)

کارون پوران هوم (پورانوم)، عطری مردانه با رایحه بسیار جذاب، شیک و خوشبو و مناسب آقایان خوش استایل و خوش پوش است. یک ادکلن مردانه از برند کارون در گروه بویایی روایح معطر قرار دارد. کارون پوران هوم (پورانوم)، در سال 1934 به دست هنرمند عطار ارنست دالتروف خلق شد و توسط برند کارون معرفی شد. از خصوصیان مهم عطر عناصر تماماً گیاهی آن است که مخاطبان و طرفداران خاص خودش را دارد.

چگونه به فروش می رسد؟

کارون پوران هوم (پورانوم)، در فروشگاه های معتبر عطر و ادکلن در سطح کشور در حجم های متفاوتی عرضه می شود. حجم 200 میل، 125 میل، 500 میل که اندازه شیشه عطرهای اصلی است و حجم تستر عطر که 125 میل است. نسخه سمپل عطر در حجم 2 میل عرضه و به فروش می رسد.

کارون پوران هوم (پورانوم)، بیشتر مناسب چه سنی است؟

استفاده از این عطر بیشتر در میان جوانان بالای بیست و پنج سال و میانسالان بالای 45 سال  رایج است.

کارون پوران هوم (پورانوم)، را کجا استفاده کنید؟

استفاده از عطرها در شرایط ها و مکان های متفاوت بیشتر سلیقه ای است. اما خوب بعضی عطرها هستند که رایحه سنگین تری دارند و کمتر کسی است که از آن عطر روزانه و در اماکن عمومی مصرف کند. کارون پوران هوم (پورانوم)، هم از همین دسته است. رایحه عطر کمی قوی و سنگین است و همین باعث استفاده اش بیشتر برای محیط های رسمی و شبانه است. تعداد کمتری از آقایان عطر را برای محیط کاری یا هر محیط عمومی دیگری می پسندند.

اسانس های عطر کارون پوران هوم کدام اند؟

همانطور که گفتیم عطر مردانه کاملاً گیاهی است. رایحه قوی دارد اما آنچه باعث تعجب می شود. ترکیب محدود عطر است. این رایحه قوی و خوشبو فقط از ترکیب سه اسانس تشکیل شده است.

نحوه صحیح افشاندن عطر

سعی کنید، عطر را حتماً روی پوست تمیز و ترجیجاً بر روی نواحی نبض دارد اسپری کنید تا بوی عطر به خوبی خودش را نشان دهد.

ترکیبات عطر مردانه کارون پوران هوم (پورانوم)

پس از افشاندن عطر بر روی پوست، ابتدا بوی کمی تندی از اسطوخودوس را احساس می کنید. اسطوخودوس که تماماً انحصار رایحه کارون پوران هوم (پورانوم) را در نُت اولیه عطر به خودش اختصاص داده است. بعد از اسطوخودوس نوبت به شیرینی خوشمزه وانیل می رسد . اسانس وانیل به تنهایی جذابیت عطر در نت میانی را به دوش می کشد. دقایقی نسبتاً طولانی رایحه وانیل بر روی پوست می ماند و در محیط می پیچد. بعد نوبت به رایحه ای متفاوت می رسد. رایحه ای کاملاً متفاوت از نت اولیه و ثانویه عطر که مَشک نامیده می شود. عصاره مشک در نت پایه عطر که مهمترین لایه عطر است به مردانگی و جذبه عطر می افزاید و شاید اگر عطر و بوی مشک در نت پایه عطر نبود، کارون پوران هوم (پورانوم) در این حد جذاب نبود و هرگز به انتخاب همیشگی کلکسیون عطرهای مردان میانسال و جذاب تبدیل نمیشد!



:: برچسب‌ها: عطر مردانه , ادکلن مردانه , عطر , ادکلن , برند کارون , عطر اصل , عطر برند ,

به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان با عطرساز رایحتو بساز و آدرس atrsaz.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com